Tips bij het plaatsen van een waterstopper

Een waterstopper is dé oplossing voor waterkering wanneer u kiest voor een inloopdouche met glazen wanden. Wanneer u geen douchebak heeft, dan heeft u een water stopper nodig om te voorkomen dat de hele badkamer nat wordt wanneer u aan het douchen bent.

Wat is de werking van een waterstopper?

Als u een douche met douchebak heeft dan heeft u vast wel eens ervaren dat het water uit de douchebak loopt tijdens het douchen. Dit kan het geval zijn wanneer er iets mis is met de douchebak of wanneer de oorspronkelijke dorpel van de douche te laag is. Het water stroomt dan de badkamer in en dat wilt u natuurlijk niet. U heeft geen zin om de badkamer schoon te hoeven maken na het douchen. Een waterstopper is de ideale oplossing om overstromend water tegen te gaan. Deze zorgt ervoor dat het water in uw douche blijft en werkt als douche dorpel. De waterstopper kan in elke situatie gebruikt worden. Zo is de water stopper op een tegelvloer, of elke andere harde ondergrond te bevestigen. Met de plakstrip kan iedereen de waterstopper op zijn badkamer plaatsen.

De waterstopper eenvoudig plaatsen

Het plaatsen van een douche water stopper is heel eenvoudig. De douchestoppers van waterkeringdouche.nl zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele lengtes, zo vindt u altijd een geschiktewaterstopper voor uw douche. De water stopper van rubber is buigzaam, zo kunt u de water stopper eenvoudig gebruiken om een bocht te maken. Ook kunt u de waterstopper zelf kleiner maken om deze precies passend te maken.

De waterstopper is voorzien van een plakstrip aan de onderkant, zo kunt u de water stopper op elke badkamer eenvoudig plaatsen. Daarnaast sluit de waterstopper goed aan op uw douche, doordat deze flexibel is. Hiermee voorkomt u dat ongewenst water uw badkamer binnenstroomt.

Waterkeringdouche.nl heeft een ruim assortiment aan waterstoppers. U kunt bij ons een water stopper voor de douche van een lengte tussen de 50 en de 200 centimeter aanschaffen. Zo weet u zeker dat u de juiste lengte heeft voor uw douche en dat de douche water stopper al het water tegenhoudt.

Waterstopper bestellen bij waterkeringdouche.nl

Bij waterkeringdouche.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan waterstoppers. Deze waterstoppers zijn gemaakt van rubber met een hoogwaardige kwaliteit. Door de hoge kwaliteit gaan deze stoppers een lange tijd mee. De waterkering van rubber is flexibel, waardoor ze eenvoudig zijn aan te passen aan uw douche. Zo weet u zeker dat de douche stopper er voor zorgt dat het water op de gewenste plek blijft.

De waterstoppers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes tussen de 50 en de 200 centimeter. Zo hebben wij voor elke douche een geschikte waterstopper. Met de juiste lengte weet u zeker dat er geen water uw badkamer inloopt. Mocht u de waterstopper iets in willen korten, dan kunt u dit zelf eenvoudig doen. Het rubber is gemakkelijk te bewerken waardoor u de stopper precies op maat kunt maken.

Al onze waterstoppers zijn voorzien van een plakstrip. Zo kunt u de stopper zelf zonder probleem bevestigen rond de douche. De plakstrip zorgt ervoor dat de waterstopper eenvoudig is te monteren en zorgt dat het water in de douche blijft. Wacht dus niet langer en bestel de waterstopper snel bij waterkeringdouche.nl.