Handige doucheaccessoires die u nodig heeft!

Bent u toe aan een nieuwe kleur of zelfs een compleet nieuwe stijl in uw badkamer, maar zit een verbouwing er voorlopig niet in? Dan kunt u met behulp van nieuwe badkamer en douche accessoires uw badkamer een nieuwe look geven. Wij vertellen u in deze blog wat er niet kan ontbreken in uw nieuwe badkamer! We hebben een lijstje opgesteld met 7 items voor op uw badkamer die niet mogen ontbreken.
Om uw badkamer een andere uitstraling te geven, hoeft u niet per se de tegels of badkamermeubels te vervangen. Door gebruik te maken van leuke accessoires kunt u een andere touch geven aan uw badkamer. Gebruik bijvoorbeeld badkamer accessoires in uw favoriete kleur. Bij badkamer accessoires kunt u denken aan toiletborstels, mandjes en planten. Ook verschillende douche accessoires, zoals een planchet in de douche, een doucherekje of een douchekrukje zijn mogelijk.

Handdoeken

Handdoeken zijn onmisbaar in iedere badkamer. Als ze op een leuke manier worden gepresenteerd in uw badkamer, kunnen handdoeken dienen als extra accessoires. U zult vast denken dat de handdoeken weinig verschil zullen maken in uw badkamer. Toch kunnen de handdoeken voor een groot verschil zorgen als u ze op de juiste manier presenteert. Wilt u de badkamer voorzien van kleur? Dan kunt u al een heel eind komen door handdoeken in uw favoriete kleur aan te schaffen. 

Handdoekhouders

Heeft u geen ruimte in uw badkamer om handdoeken op een mooie plek te presenteren? Dan kunt u het beste een handdoekhouder aanschaffen. Deze douche accessoire is erg functioneel en zorgt ervoor dat uw badkamer er netjes uit blijft zien. Zorg voor handdoeken in een leuke kleur die u opgevouwen over de handdoekhouder kunt hangen.

 

Heeft u geen ruimte om de handdoeken op te rollen of op te hangen aan een handdoekhouder, dan kunt u kiezen voor een handdoekhaak. Een handdoekhaak neemt een stuk minder ruimte in beslag. Echter geeft een handdoekhaak een stuk minder uitstraling aan uw badkamer dan de eerste genoemde opties.

Planchets

Wanneer u een kleine badkamer heeft waar geen ruimte is voor een kast, dan zijn planchets de ideale badkamer accessoire om een kast te vervangen. Planchets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en vormen. Een planchet zorgt niet alleen voor een sfeervolle badkamer, maar is ook nog eens erg praktisch. Met planchets gaat u de hoogte in, waardoor u de ruimte in uw badkamer optimaal benut. U kunt een planchet naast of boven de wastafel plaatsen. Echter kunt u een planchet ook in de douche plaatsen voor shampoo en andere benodigdheden die u op handbereik wilt hebben. Een planchet zorgt ervoor dat u uw spullen kunt opbergen zonder dat dit al te veel ruimte in neemt. Daarnaast zijn planchets ideaal voor de styling van uw badkamer. Ze zijn eenvoudig te bevestigen in uw douche. Zo zijn deze douche accessoires zonder boren op te hangen. De planchets zijn onder andere verkrijgbaar in hout, RVS en glas. Allen geven zij een andere uitstraling.

Spiegel

Een spiegel is natuurlijk onmisbaar in een badkamer. De spiegel in uw badkamer kan zorgen voor een hele andere uitstraling. U kunt uw spiegel nog verder decoreren door bijvoorbeeld lichtjes aan uw spiegel toe te voegen. Er zijn natuurlijk ook spiegels verkrijgbaar met ingebouwde lichtjes. 

Douchegordijn

Met een douchegordijn kunt u van uw saaie, kale badkamer een sfeervolle en gezellige ruimte maken. De douchegordijnen zijn verkrijgbaar in leuke printjes en mooie kleuren. Een opvallend en creatief douchegordijn kan dienen als een ware eyecatcher in uw badkamer. Daarnaast is deze douche accessoire erg functioneel. Het douchegordijn zorgt ervoor dat het water niet in uw badkamer terecht komt. 

Douche dorpel

Mocht u nou een mooi douchegordijn hebben opgehangen, maar komt er nou nog steeds water onder het gordijn door? Dan is een douche dorpel dé oplossing. De dorpel fungeert als een verhoging tussen de douche en de badkamer, hierdoor wordt het water van de douche tegengehouden en heeft u geen wateroverlast in de badkamer. Via deze pagina kunt u een douchedorpel eenvoudig en voordelig bestellen!

Badmatten

Badmatten geven uw badkamer een warme uitstraling. Ze hebben in vrijwel iedere badkamer wel een plekje. De badmat dient als een mooi accessoire in uw badkamer. Daarnaast zorgt deze douche accessoire ervoor dat u veilig uit de douche kunt stappen zonder uit te glijden. Badmatten zijn verkrijgbaar in enkele kleuren, zoals: wit, zwart, roze en zelfs felgeel. De badmat geeft dus net als uw handdoeken en douchegordijn voor een hoop sfeer en kleur in uw badkamer. Combineer deze verschillende accessoires om een mooi geheel te creëren. 

Bijzettafeltjes

Wanneer u voldoende ruimte heeft, kunt u een bijzettafeltje in uw badkamer plaatsen. Een bijzettafeltje kan erg handig zijn. Een bijzettafel kan een handige toevoeging zijn als u in bad ligt. U kunt in de badkamer een boek of een glas op het tafeltje zetten. Het tafeltje kan ook gebruikt worden als accessoire. Stapel bijvoorbeeld een aantal handdoeken op het tafeltje ter decoratie. Ook kunt u een aantal verzorgingsproducten op het tafeltje zetten ter decoratie.