Alles over de waterstopper voor uw badkamer

Als u een inloopdouche met glazen wanden heeft, dan zal u vast wel eens het veelvoorkomende probleem hebben dat het water de douche uit loopt. U heeft namelijk geen douchebak met inkeping die het water tegenhoudt. Als gevolg kan de hele badkamervloer glad en nat worden. Gelukkig hebben we hier een oplossing voor, namelijk de waterkering oftewel de waterstopper. In deze blog vertellen we wat een waterstopper is, wat deze precies doet en hoe u deze het beste kunt plaatsen.

Wat is een waterstopper?

Een waterstopper is in dit geval een smal, rubberen product dat werkt als een waterkering. Een voorbeeld van zo’n waterstopper is een douche dorpel. Wanneer u dit product om de douche heen plaatst, dan zorgt de waterstopper ervoor dat het water niet de douche uitstroomt. De verhoging houdt het water mooi tegen en voorkomt dat u een natte vloer in uw badkamer krijgt tijdens het douchen. Dus, wat is een waterkering precies? De oplossing voor uw badkamer waar u op heeft gewacht. De waterstoppers van waterkeringdouche.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in vele lengtes. Zo vindt u altijd wel een geschikte waterstopper voor uw douche.

Voor welke situaties is een waterstopper geschikt?

Een waterstopper is een fijn hulpmiddel als er ongewenst water uit uw douche stroomt. Dit kan het geval zijn als er iets mis is met de douchebak of als de oorspronkelijke dorpel van de douche te laag is. Het water kan in dat geval de badkamer instromen en dat wilt u natuurlijk niet. U heeft geen zin om steeds na het douchen de hele badkamer schoon te moeten maken. Een waterstopper is dan de ideale oplossing om het overstromende water tegen te gaan. Deze zorgt ervoor dat het water in uw douche blijft. Onze verschillende waterstoppers vindt u op onze pagina voor douche dorpels. Indirect helpt een waterstopper ook tegen de vorming van kalkaanslag. Lees in deze blog hoe. 

Deze waterstoppers kunnen worden gebruikt bij allerlei soorten douches en ondergronden. Zo is de waterstopper bijvoorbeeld op een tegelvloer of elke andere harde ondergrond te bevestigen. Aan de hand van de handige plakstrip kan iedereen een waterstopper in zijn of haar badkamer plaatsen.

Hoe kan ik de waterkering het beste plaatsen?

De waterstopper is heel simpel zelf op uw badkamer te plaatsen door middel van de plakrand. Eerst buigt u de waterstopper in de gewenste vorm. Het flexibele, rubberen materiaal is zeer buigzaam, waardoor de waterstopper gemakkelijk te vervormen is. Ook is het mogelijk om de waterstopper nog kleiner te maken om deze geheel te laten aansluiten op uw douche. Aangezien de waterstoppers zo eenvoudig zijn aan te passen op uw douche, weet u zeker dat de stopper het water op de gewenste plek houdt.

De waterstoppers van waterkeringdouche.nl

Bij waterkeringdouche.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan waterstoppers. Deze waterstoppers zijn gemaakt van rubber met een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij deze hoogwaardige kwaliteit gaan de waterkeringen een lange tijd mee. Al onze waterstoppers zijn voorzien van een handige plakstrip. Zo kunt u de stopper zelf zonder problemen bevestigen rondom de douche.

De waterstoppers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zo hebben wij in ons aanbod waterkeringen van 50cm tot aan 3 meter. Op deze manier hebben wij voor elke douche wel een geschikte waterstopper. Kiest u gelijk voor de juiste lengte, dan weet u zeker dat er geen water uw badkamer inloopt. Mocht u de waterstopper iets in willen korten, dan kunt u dit eenvoudig zelf doen. Het rubber is gemakkelijk te bewerken, zodat de stopper precies op maat kan worden gemaakt.

Waterstopper bestellen

Heeft u een oplossing nodig voor al dat water in uw badkamer? Wacht dan niet langer en bestel de waterstopper bij waterkeringdouche.nl. Wij sturen het product verzekerd op met een eigen track & trace code. Zo kunt u precies zien wanneer uw waterstopper ofwel douche waterkering binnenkomt.